пятница, 20 сентября 2019 г.

День Здоров’я в ліцеї №23

Традиційно у вересні в Запорізькому академічному Ліцею №23 проходить День здоров’я,присвячений Всеукраїнському дню фізкультури і спорту. Починається шкільне свято спорту з урочистого відкриття на подвір’ї навчального закладу.
   Із великим патріотичним почуттям всі учасники свята виконували Гімн України. Директор Ліцею №23 Майоров Володимир Миколайовач привітав всіх присутніх з Днем здоров’я. На святі були вшановані учнів, які своїми спортивними досягненнями приносять славу не лише ліцею, а й області та Україні.
   Почесними гостями  свята були представники ГС "ЗЕЛЕНИЙ ЦЕНТР МЕТІНВЕСТ ЗАПОРІЖЖЯ" — Керівник:Ільченко Сергій. Як завжди, вони завітали з подарунками для переможців станції «Яблуневий сад»!
По закінченню лінійки учні та вчителі школи взяли участь у спортивному КВЕСТІ який з неймовірно веселими і складними конкурсами: «Пантоміма», «Яблуневий сад», «Чарівний ключик», «Кіндер сюрприз», «Сапер» тощо, в яких змагалися команди-класи. Станцій було усього 17!
   У деяких з них більшість учнів брала участь уперше. Дуже приємно вразили вчителі, які входили до складу своїх команд і змагалися разом з ними.
Наш клас дуже жваво,інколи не обійшлося без суцперечок,приймав участь в усіх конкурсах.Усі бажали отримати перемогу!Цього року ми зайняли ІІ місце і щиро пишаємося,що завдяки командій роботі ми досягли гарного результата!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий